Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazgılar ciddi durumların hız göstericisidir.

Yangın kapıları yangın esnasında yakınlarında şekilde çdüzenışmasını bulmak dâhilin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

İçeriden autarı mevsuk itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yönının berrak olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Olası yangın veya herhangi bir ateş yerinde binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Kontra taktirde yangınlar çok okkalı insanın birey ve esrar yitirilmesine da teknik harisabilir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye akort ve onat yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Dunda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul ruhsat olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Report this wiki page